Coach-on-Site™  – coachin vastaanotto työpaikalla

Coach-on-Site™ -palvelu tarjoaa matalankynnyksen sparrausta johtamiseen, itsensä johtamiseen ja moniin työnarjen tilanteisiin.   Coach-on-Site™  huomioi ihmisen kokonaisuutena:  elämäntilanne, toiveet ja tavoitteet työssä ja arjessa. Suunnitelmallisuus lisää työtyytyväisyytä ja hallinnan tunnetta.  Kaikkea ei tarvitse saada heti. Kestävä kehitys lähtee henkilöstä itsestään.

 

Coach-on-Site™ avaa ajattelun jumeja ja avartaa ajattelua. Valmennettavan itsetuntemus kohenee, hän saa uusia näkökulmia ja käytännön vinkkejä.  Energiaa vapautuu toimintaan.

Coach-on-Site™ – intoa arkeen askarruttavia asioita ja  työpaineita purkamalla. 
Stressi vähenee, palautuminen vahvistuu ja energiaa vapautuu uuteen, kun tottumukset ja ajattelumallit, jotka eivät enää palvele ohittuvat.  Mielenkuorman keveneminen vähentää myös uupumuksesta johtuvia sairaslomia. Asenteen  vaikutus on suuri.

Valmentaja päiväksi taloon: helposti saatavilla
2-5 hlöä/pv,  45-90 min/valmennus, 100% luottamuksellisuus 

Valmentaja tukee ja ohjaa erilaisten mahdollisuuksien ja ratkaisuvaihtoehtojen äärelle. Oman elämän valitsijana oleminen ja onnistuneet valinnat helpottuvat, kun vaihtoehdot tulevat näkyviin.  

Coach-on-Site™ vahvistaa työyhteisön yhteistoimintaa ja yrityksen kilpailukykyä. 
Mielen hälyn rauhoittuminen lisää keskittymiskykyä, tavoitteellisuutta, toisten ymmärtämistä ja hyvä vuorovaikutusta. Jokainen meistä vaikuttaa osaltaan työpaikan ilmapiiriin ja yhteistoimintaan.

Lue lisää valmentaja Päivi Saarela n monipuolisesta kokemuksesta ja  monipuolisista valmennusmenetelmistä  

Päivi Saarela  kuuluu Coach-on-Site osaajaverkostoon. Yhdessä toteutamme suurempiakin projekteja. Kerron mielelläni kokemuksista. Ota yhteyttä!  

Lue lisää myös Heijasteen työhyvinvointia ja voimavaroja kehittävistä valmennuksista.
Kerron mielelläni lisää, ota yhteyttä.

Tietoa Voimavaraamo -valmennuksesta täällä (minä, me ja yhteistyö)

Ota yhteyttä

Päivi Saarela
Johdon ja esimiesten työnohjaaja
CoCreative Coach, Mental Trainer

040-515 5464
paivi.saarela [at] heijaste.fi

Tyytyväisiä asiakkaita

”Haastat joka hetki tekemään ajatustyötä ja kannattelet tilaisuutta viimeistä minuuttia myöten. Toimit kaiken aikaa hienosti peilinä ajatuksilleni, et lähtenyt johdattelemaan, et ratkomaan asioita. Pistit minut töihin, työstämään omia ajatuksiani, hieno juttu.”

”Tämän päivän tapaaminen oli uskomattoman hyvä! Näytit, miten tulevaisuuteen katsotaan.”

”Kerrankin ihminen edellä coachausta ja tukea on saatu oikeisiin arjen juttuihin.”

”Sain sanotuksi ääneen sellaisia asioita, joita olen tottunut vain pyörittelemään päässäni ja jotka tässä tapauksessa olivat minulle uusia. Teki hyvää ja sain omia ajatuksiani selkeytettyä. Ulkopuolinen näkökulma ja kysymykset toimivat todella hyvin.”

Share This