Sujuva™ – myönteisen työkulttuurin vahvistamo


Kun työ sujuu, se on mielekästä ja saadaan enemmän aikaan. Sujuva yhteistoiminta syntyy arvostavasta vuorovaikutuksesta, onnistumisen kulttuurista ja toisten huomioimisesta. Sujuvassa työyhteisössä kaikille tunteille on tilaa ja virheetkin ovat arvokkaita oppimiskokemuksia. Ratkaisukeskeisyys ja myönteisyys ovat valintoja, jotka meistä jokainen voi tehdä. Ne ovat voimavaroja, jotka edistävät hyvinvointia ja työn imua.

Tutkimusten mukaan vahvuuksiin keskittyvä ihminen näkee negatiiviset asiat jopa tarkemmin kuin pessimisti, mutta hän ei juutu märehtimään niitä vaan kehittää koko ajan uusia ratkaisuja.  Myönteisyys ja työn sujuvuus vahvistavat tuloksia sekä työpaikan hyvää ilmapiiriä, palautumista ja stressinhallintaa. 

 

Sujuva™ valmennuksessa fokus on työarjen haasteiden ratkaisuissa. Tarkastelunäkökulmana myönteisyys:  onnistumisista, virheistä kuten tekemisistä ja tekemättä jättämisistä voi useimmiten oppia jotain.

Sujuva™ -valmennuksen taustalla mm.

  • Positiivinen psykologia
  • Ratkaisukeskeinen ajattelutapa
  • Tunne- ja myötätuntotaidot
  • Tietoisuustaidot
  • CoPassion, myötätunto työelämässä -tutkimushankkeen tuloksia

Sujuva™-valmennuksen kesto on tavoitteidenne mukaan räätälöitävissä tunnista päivien mittaiseen kokonaisuuteen. Valmennus sopii esimerkiksi osaksi TYHY-päivää ja voidaan toteuttaa luovissakin paikoissa.

Myönteisyydessä on mahtavaa voimaa, joka useimmiten myös palaa takaisin antajalleen.    Miksipä kukaan jättäisi käyttämättä tilaisuutta antaa mukavaa realistista ja rakentavaa positiivista palautetta.  Se mihin keskityt kasvaa

 

Yhteistyössä
               Sanna Salovuori ja Päivi Saarela

Ota yhteyttä

Päivi Saarela
Johdon ja esimiesten työnohjaaja
CoCreative Coach, Mental Trainer

040-515 5464
paivi.saarela [at] heijaste.fi

Tyytyväisiä asiakkaita

”Haastat joka hetki tekemään ajatustyötä ja kannattelet tilaisuutta viimeistä minuuttia myöten. Toimit kaiken aikaa hienosti peilinä ajatuksilleni, et lähtenyt johdattelemaan, et ratkomaan asioita. Pistit minut töihin, työstämään omia ajatuksiani, hieno juttu.”

”Tämän päivän tapaaminen oli uskomattoman hyvä! Näytit, miten tulevaisuuteen katsotaan.”

”Kerrankin ihminen edellä coachausta ja tukea on saatu oikeisiin arjen juttuihin.”

”Sain sanotuksi ääneen sellaisia asioita, joita olen tottunut vain pyörittelemään päässäni ja jotka tässä tapauksessa olivat minulle uusia. Teki hyvää ja sain omia ajatuksiani selkeytettyä. Ulkopuolinen näkökulma ja kysymykset toimivat todella hyvin.”

Share This