TaloCoach™  – coaching myös etänä


TaloCoach™
  ratkaisukeskeistä sparrausta johtamiseen, kehittymiseen, urapohdintoihin ja erilaisiin työarjen tilanteisiin.  Coaching vahvistaa itsetuntemusta, motivaatiota, hyvää yhteistoimintaa ja siten myös yrityksen kilpailukykyä.  Kestävä muutos lähtee henkilöstä itsestään ja jokainen meistä vaikuttaa työyhteisöön, halusi tai ei.

TaloCoach™ -palvelu jäsentää ajattelua, tarjoaa uusia näkökulmia ja käytännön vinkkejä. Ajattelun jumeja avautuu ja oivalluksia syntyy. Energiaa vapautuu toimintaan, kun tilannetta ja mahdollisuuksiaan peilaa ammattitaitoisen valmentajan kanssa.

TaloCoach™ –palvelu huomioi ihmisen kokonaisvaltaisesti (työ ja arki). Energiaa vapautuu uuteen, kun tottumukset ja ajattelumallit, jotka eivät enää palvele ohittuvat. Vastuunotto itsestä työyhteisön jäsenenä lisääntyy.

Henkilökohtaisesti, etänä tai kasvokkain (1-3 krt/hlö 1-2 h/kerta)
Coachaus puhelimitse on joustavaa, intensiivistä  ja paikasta riippumatonta. ”Ehkä vielä tehokkaampaa, kuin kasvokkain. En edes ajatellut, että olemme eri tilassa” totesi esimies, jota valmennan.

Valmennettavilla on mutkatonta jäsentää ajatteluaan ja purkaa paineita, kun valmentaja on helposti tavoitettavissa.  Häly henkilön mielessä rauhoittuu, keskittyminen ja työn tulokset lisääntyvät.

Millainen toteutus sopii teille parhaiten?  Kerron mielelläni  kokemuksista, ota yhteyttä.

Lue lisää valmentaja Päivi Saarela n monipuolisesta kokemuksesta ja valmennusmenetelmistä 

Päivi Saarela kuuluu myös Coach-on-Site verkostoon

Lue lisää myös Heijasteen työhyvinvointia ja voimavaroja kehittävistä valmennuksista.
Kerron mielelläni lisää, ota yhteyttä.

Tietoa Voimavaraamo -valmennuksesta täällä (minä, me ja yhteistyö)

Ota yhteyttä

Päivi Saarela
Johdon ja esimiesten työnohjaaja
CoCreative Coach, Mental Trainer

040-515 5464
paivi.saarela [at] heijaste.fi

Tyytyväisiä asiakkaita

”Haastat joka hetki tekemään ajatustyötä ja kannattelet tilaisuutta viimeistä minuuttia myöten. Toimit kaiken aikaa hienosti peilinä ajatuksilleni, et lähtenyt johdattelemaan, et ratkomaan asioita. Pistit minut töihin, työstämään omia ajatuksiani, hieno juttu.”

”Tämän päivän tapaaminen oli uskomattoman hyvä! Näytit, miten tulevaisuuteen katsotaan.”

”Kerrankin ihminen edellä coachausta ja tukea on saatu oikeisiin arjen juttuihin.”

”Sain sanotuksi ääneen sellaisia asioita, joita olen tottunut vain pyörittelemään päässäni ja jotka tässä tapauksessa olivat minulle uusia. Teki hyvää ja sain omia ajatuksiani selkeytettyä. Ulkopuolinen näkökulma ja kysymykset toimivat todella hyvin.”

Share This