TaloCoach™  – myös etänä, esim puhelimitse


Haluatko uutta näkökulmaa itsesi johtamiseen? Onko työnimu liian kovaa tai motivaatio kadoksissa? Miten huolehdit työkunnostasi ja elämän tasapainosta? 

TaloCoach™  ratkaisukeskeistä sparrausta johtajana, itsensä johtajana ja työssään kehittymiseen. Työn muutoskohtiin, paineiden purkuun ja urapohdintoihin.  Jokainen tarvitsee joskus peilata ajatteluaan.   Kun häly henkilön mielessä rauhoittuu, keskittyminen ja työn tulokset lisääntyvät. Palautuminen vaikuttaa työkuntoon ja ennalta ehkäisee sairastumista.

Itsetuntemus, toisten ymmärtäminen ja hyvä vuorovaikutus  lisääntyvät coachingissa. Kestävä muutos lähtee henkilöstä itsestään. Jokainen meistä vaikuttaa työyhteisöön, erityisesti esimies.

TaloCoach™ jäsentää ajattelua, tarjoaa uusia näkökulmia ja käytännön vinkkejä. Ajattelun jumeja avautuu,  oivalluksia syntyy ja mahdollisuuksia tulee näkyviin. Energiaa vapautuu toimintaan.

TaloCoach™ huomioi ihmisen kokonaisvaltaisesti (työ ja arki). Vastuunotto itsestä ja toiminnastaan lisääntyy. Henkilökohtaisesti, etänä tai kasvokkain
(1-3 krt/hlö 1-2 h/kerta + orientoiva tehtävä)

Puhelincoaching on joustavaa, intensiivistä  ja tehokasta. Paikasta riippumatonta ja hinnaltaan edullisempaa: aikaa ei kulu matkoihin.
”En edes ajatellut, että olemme eri tilassa” totesi esimies.

Millaisia tarpeita teillä on? Helposti toteutettava TaloCoach ratkaisuksi? 
Kerron mielelläni  kokemuksista, ota yhteyttä. paivi.saarela@heijaste.fi,   040-515 5464

 

Päivi Saarela kuuluu myös Coach-on-Site  verkostoon

Ota yhteyttä

Päivi Saarela
Johdon ja esimiesten työnohjaaja
CoCreative Coach, Mental Trainer

040-515 5464
paivi.saarela [at] heijaste.fi

Tyytyväisiä asiakkaita

”Haastat joka hetki tekemään ajatustyötä ja kannattelet tilaisuutta viimeistä minuuttia myöten. Toimit kaiken aikaa hienosti peilinä ajatuksilleni, et lähtenyt johdattelemaan, et ratkomaan asioita. Pistit minut töihin, työstämään omia ajatuksiani, hieno juttu.”

”Tämän päivän tapaaminen oli uskomattoman hyvä! Näytit, miten tulevaisuuteen katsotaan.”

”Kerrankin ihminen edellä coachausta ja tukea on saatu oikeisiin arjen juttuihin.”

”Sain sanotuksi ääneen sellaisia asioita, joita olen tottunut vain pyörittelemään päässäni ja jotka tässä tapauksessa olivat minulle uusia. Teki hyvää ja sain omia ajatuksiani selkeytettyä. Ulkopuolinen näkökulma ja kysymykset toimivat todella hyvin.”

Share This