TaloCoach™  -palvelu


TaloCoach™
 -palvelu tarjoaa ratkaisukeskeistä sparrausta johtamiseen, itsensä johtamiseen, urakatsaukseen ja erilaisiin työarjen tilanteisiin henkilökohtaisesti.  TaloCoach™ -palvelu vahvistaa itsetuntemusta, motivaatiota, hyvää yhteistoimintaa ja yrityksen kilpailukykyä.  Kestävä muutos lähtee henkilöstä itsestään.

TaloCoach™ -palvelu jäsentää ajattelua, tarjoaa uusia näkökulmia ja käytännön vinkkejä. Jo yksi kerta usein vie oivalluksiin ja ajattelun jumeista eteenpäin. Energiaa vapautuu toimintaan, kun tilannetta ja mahdollisuuksiaan peilaa ammattitaitoisen ja kokeen valmentajan kanssa.

TaloCoach™ –palvelu on ratkaisukeskeinen henkilökohtainen mahdollisuus, joka huomioi ihmisen kokonaisvaltaisesti (työ ja arki). Energiaa vapautuu uuteen, kun tottumukset ja ajattelumallit, jotka eivät enää palvele ohittuvat. Jokaisella on vastuu itsestään ja osuus työyhteisön sujuvaan yhteistoimintaan. 

Esimerkkejä toteutuksista (1-3 krt/hlö 1-2 h/kerta)
– Henkilökohtaisesti, myös puhelimitse (Skype,..)
– Valmentaja tulee päiväksi taloon (2-4 hlöä/pv )

Valmennettavilla on matala kynnys luottamuksellisesti jäsentää ajatteluaan, kun valmentaja on helposti tavoitettavissa.  Kun häly henkilön mielessä rauhoittuu lisääntyy mm. keskittyminen, tavoitteellisuus, työtyytyväisyys ja tulokset, jotka heijastuvat koko työyhteisöön.

Lue lisää valmentaja Päivi Saarela n monipuolisesta kokemuksesta ja  monipuolisista valmennusmenetelmistä  

Päivi Saarela kuuluu Coach-on-Site verkostoon

Kerron mielelläni  kokemuksista, ota yhteyttä.  

Lue lisää myös Heijasteen työhyvinvointia ja voimavaroja kehittävistä valmennuksista.
Kerron mielelläni lisää, ota yhteyttä.

Tietoa Voimavaraamo -valmennuksesta täällä (minä, me ja yhteistyö)

Ota yhteyttä

Päivi Saarela
Johdon ja esimiesten työnohjaaja
CoCreative Coach, Mental Trainer

040-515 5464
paivi.saarela [at] heijaste.fi

Tyytyväisiä asiakkaita

”Haastat joka hetki tekemään ajatustyötä ja kannattelet tilaisuutta viimeistä minuuttia myöten. Toimit kaiken aikaa hienosti peilinä ajatuksilleni, et lähtenyt johdattelemaan, et ratkomaan asioita. Pistit minut töihin, työstämään omia ajatuksiani, hieno juttu.”

”Tämän päivän tapaaminen oli uskomattoman hyvä! Näytit, miten tulevaisuuteen katsotaan.”

”Kerrankin ihminen edellä coachausta ja tukea on saatu oikeisiin arjen juttuihin.”

”Sain sanotuksi ääneen sellaisia asioita, joita olen tottunut vain pyörittelemään päässäni ja jotka tässä tapauksessa olivat minulle uusia. Teki hyvää ja sain omia ajatuksiani selkeytettyä. Ulkopuolinen näkökulma ja kysymykset toimivat todella hyvin.”

Share This