Monipuolisilla menetelmillä tuloksiin

Käytännönläheisyyttä ja valmennettavien oivaltamista tukee  Päivi Saarelan  monipuolinen kokemus Parempien työpäivien tekijä johtamisesta, työyhteisöistä ja yhteistoiminnasta. Ratkaisukeskeisyys, yhdessä luominen ja mentaalivalmennus yhdistettynä kansainväliseen kokemukseen ja vahvaan osaamiseen siivittää tavoitteisiin.

Mentaalivalmennus, mielentaidot ja  omien ajattelumallien tunnistaminen (uskomukset, arvot)  antavat vaikuttavia keinoja tavoitteiden saavuttamiseen, uudistumiseen ja hyvään vuorovaikutukseen.  Tietoisuustaidot, pysähtyminen oman itsensä ääreen, antaa konkreettista pohjaa mistä ponnistaa valitsemaansa suuntaan. Olet oman elämäsi asiantuntija ja valinnat ovat Sinun. Valitsematta jättäminen on myös valinta.

Yhdessä luomisen työskentelyote (CCPI, CoCreative Process® Inquiry) vahvistaa yhdessä ajattelua. Hyväksyvä ja arvostava asioiden käsittely antaa tilaa luovuudelle, yhdessä kasvuun ja uudistumiseen. Työarjen läsnäolotaidot opastavat itsestä ja toisista oivaltamiseen.

Logoterapian filosofia edistää työn merkitysten ja oman ainutkertaisuuden löytämistä sekä arvoihin perustuvia vastuullisia valintoja. Tietoisuustaidot (mindfulness) ja toiminnalliset menetelmät kuten NLP siivittävät oivalluksia. Narratiivisuus, työyhteisön jäsenten erilaisten tarinoiden kuuleminen samoista asioista avartaa ymmärrystä ja antaa kuvaa työarjen todellisuudesta. ”Totuuksia” on useimmiten monia.

Uraohjaus (outplacement) kirkastaa valmennettavien osaajaidentiteettiä, tavoitesuuntaa ja vahvistaa mahdollisuuksien näkemistä.  Työnhaun keinojen  tuntemus ja viimeistellyt työnhaun dokumentit nopeuttavat onnistumisia ja uudelle uralle astumista.
Muutos on aina myös mahdollisuus. Valmennukset: 2 tuntia – 3 päivää yksilöille ja ryhmille.

[email protected]™​ otteella luomme omia arvoja vastaavaa elämää, työtä ja liiketoimintaa. Rakennamme kestävää hyvinvointia kaikille, niin yksilöille, yhteisöille kuin yhteiskunnalle. Olemme oman ja yhteisen todellisuuden tietoisia kanssaluojia. Mikä Sinua kutsuu?  Mikä on lahjasi maailmalle?

Heart IQ™ taidot lisäävät itsetuntemusta, sisäistä selkeyttä ja helpottavat vuorovaikutusta muiden kanssa. ”Sinä olet ovelasti naamioitu minä”,  kun tunnet itsesi, tunnet paremmin myös muut. Ihmiset ovat ainutkertaisia ja niin samankaltaisia.

 

Päivi Saarela, kokenut valmentaja ja työnohjaaja STOry  sparraa yksilöä, ryhmää tai työyhteisöä monipuolisin uudistumista ja oppimisprosessissa tukevin menetelmin. Ryhmien tarpeet, oppimistyylit ja tavoitteet vaihtelevat.  Menetelmät valikoituu ryhmän mukaan.  Mikään ei sovi kaikille.

 

 

 

Ota yhteyttä

Päivi Saarela
Johdon ja esimiesten työnohjaaja
CoCreative Coach, Mental Trainer

040-515 5464
paivi.saarela [at] heijaste.fi

Tyytyväisiä asiakkaita

”Haastat joka hetki tekemään ajatustyötä ja kannattelet tilaisuutta viimeistä minuuttia myöten. Toimit kaiken aikaa hienosti peilinä ajatuksilleni, et lähtenyt johdattelemaan, et ratkomaan asioita. Pistit minut töihin, työstämään omia ajatuksiani, hieno juttu.”

”Tämän päivän tapaaminen oli uskomattoman hyvä! Näytit, miten tulevaisuuteen katsotaan.”

”Kerrankin ihminen edellä coachausta ja tukea on saatu oikeisiin arjen juttuihin.”

”Sain sanotuksi ääneen sellaisia asioita, joita olen tottunut vain pyörittelemään päässäni ja jotka tässä tapauksessa olivat minulle uusia. Teki hyvää ja sain omia ajatuksiani selkeytettyä. Ulkopuolinen näkökulma ja kysymykset toimivat todella hyvin.”

Share This