AsiakkaitaHeijasteella on ilo ja kunnia palvella tunnettuja suuryrityksiä, ketteriä pk-yrityksiä, toimintaansa kehittäviä julkisorganisaatioita sekä muutoksen kynnyksellä olevia yksityishenkilöitä. Asiakkaitamme ovat mm.

 • Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia
 • Espoon sosiaali- ja terveyspalvelujen työpaikkoja
 • Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, ELY
 • Kirkkonummen kunta
 • Microsoft
 • Paperiliitto
 • Silvadata Oy
 • Suomen osuuskauppojen keskuskunta, SOK
 • Suomen elokuvasäätiö, SES
 • Suomen ympäristökeskus, SYKE
 • Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö  Varma
 • Yleisradio, YLE

Olemme toimineet myös HRM Partnersin sopimusvalmentajana uudelleensijoittumisvalmennuksissa sekä Helsingin seudun kesäyliopiston kouluttajana.

Palautetta asiakkaalta

”Coaching-tapaamiset antoivat minulle erinomaisen tilaisuuden pysähtyä, ottaa etäisyyttä juuri meneillään oleviin asioihin ja arvioimaan rauhassa työtilannetta sekä juuri sillä hetkellä tärkeimmiksi nostamiani asioita omassa työssäni. Coaching toi rauhaa työskentelyyni ja auttoi kokoamaan ajatukset. Uskon, että tapaamisten anti näkyi myös muille työskentelyotteeni rauhoittumisena. Sain hyviä vinkkejä,  näkyviä ja näkymättömiä seinätauluohjeita itselleni. Uskon että itsetuntemukseni esimiehenä ja kykyni viedä asioita eteenpäin vahvistui jälleen hitusen.

Sinulle Päivi haluaisin sanoa, että tapasi olla työnohjaajan roolissa on hieno. Heittäydyt roolin koko persoonallasi ja erinomaiset vuorovaikutustaitosi auttoivat minua heittäytymään rohkeasti vaikeisiinkin asioihin. Kanssasi oli vaivatonta löytää luottamuksellinen ja turvallinen keskusteluyhteys. Olet sinnikäs kysyjä ja ajatusten herättelijä. Et anna otteen herpaantua hetkeksikään, vaan haastat joka hetki tekemään ajatustyötä ja kannattelet tilaisuutta viimeistä minuuttia myöten. Toimit kaiken aikaa hienosti peilinä ajatuksilleni, et lähtenyt johdattelemaan, et ratkomaan asioita. Pistit minut töihin, työstämään omia ajatuksiani, hieno juttu. Tapaamisten alussa pitämäsi orientoitumishetket olivat hyviä ja tarpeellisia, pidä niistä kiinni.” Marjukka Matikainen, neuvontapäällikkö, Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma

”Päivi Saarela on toiminut työnohjaajana ja coachina SYKEssä usean vuoden ajan. Hän on ohjannut, valmentanut ja sparrannut niin yksilöitä kuin ryhmiä. Prosesseja on ollut monenlaisia; pitkäkestoinen sparraus isolle joukolle, lyhytkestoinen yhteisten toimintatapojen jalkauttamisen prosessi johtoryhmälle, yksilöohjausta ja sparrausta haasteellisten työtehtävien hoitamiseksi. Päivin ohjattavat ja coachattavat ovat olleet hyvin tyytyväisiä saamaansa oppiin ja tukeen.”   Kristiina Tikkala, hallintojohtaja,  Suomen ympäristökeskus

”Heijasteen menetelmät toimivat hyvin myös yhteisissä  vapaamuotoisemmissa tilaisuuksissa,  joissa herätellään joukkuehenkeä ja tutustutaan tiimiläisiin”
Leena Vainio, oppimisratkaisujen päällikkö, Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia


Esimiesryhmän työnohjaus 

Kiitos ryhmänvetäjien tiimi,
tässä tulee kiitos-riimi.

Oli rakentavaa yhdes´ oloa,
ei ikävää, ei mitään noloa.

Kiitos innostuksen kipinästä,
paljon ammensimme kaikki tästä.

Nyt meillä sitten opit muhii päässä,
yritämme muistaa joka säässä.

Tämä ryhmä oli tosi ilon aihe,
nyt jatkuu toteutuksen vaihe.

Hyvää joulua ja uutta vuotta,
ei tätä järjestetty suotta.

Sirpa Herve, Research Professor, Ph.D. (Chemistry)
Finnish Environment Institute, Laboratories, Research and Innovations

Ota yhteyttä

Päivi Saarela
Johdon ja esimiesten työnohjaaja
CoCreative Coach, Mental Trainer

040-515 5464
paivi.saarela [at] heijaste.fi

Tyytyväisiä asiakkaita

”Haastat joka hetki tekemään ajatustyötä ja kannattelet tilaisuutta viimeistä minuuttia myöten. Toimit kaiken aikaa hienosti peilinä ajatuksilleni, et lähtenyt johdattelemaan, et ratkomaan asioita. Pistit minut töihin, työstämään omia ajatuksiani, hieno juttu.”

”Tämän päivän tapaaminen oli uskomattoman hyvä! Näytit, miten tulevaisuuteen katsotaan.”

”Kerrankin ihminen edellä coachausta ja tukea on saatu oikeisiin arjen juttuihin.”

”Sain sanotuksi ääneen sellaisia asioita, joita olen tottunut vain pyörittelemään päässäni ja jotka tässä tapauksessa olivat minulle uusia. Teki hyvää ja sain omia ajatuksiani selkeytettyä. Ulkopuolinen näkökulma ja kysymykset toimivat todella hyvin.”

Share This