Tavoitteisiin osuvan valmennuksen avulla 


Valmennuksesta vauhtia etenemiseen! Johtajuutta ja tiimien sujuvaa yhteistyötä vahvistamalla vahvistat yrityksesi kilpailukykyä. 
Erilaisuus on rikkaus, joka myös haastaa johtamista ja vuorovaikutusta työyhteisöissä. Itsensä tunteminen (omat ajattelu- ja toimintamallit) on perusta hyvään johtajuuteen ja itsensä johtamiseen.  Jokainen meistä vaikuttaa työyhteisöön.

Monipuolinen osaaminen ja  räätälöidyt valmennukset tarjoavat keinoja erilaisiin tilanteisiin ja yksilölliseen lähestymiseen. Päivin pitkä kokemus valmentajana ja aiempi työkokemus (joryn, luottamushenkilö, toimihenkilö) isoissa kansainvälisissä yrityksissä tuovat käytännönläheisyyttä valmennuksiin.     

Yhteistyössä kokeneen osaajaverkoston  suuremmatkin valmennuskokonaisuudet toteutuvat tehokkaasti. Yhdessä tehden osaaminen, näkökulmat ja menetelmät moninkertaistuvat valmennettavien eduksi.   Valmennettavien onnistuminen on meille sydämenasia.  

Heijaste –   12 vuotta hyvinvoinnin ja menestyksen edistämistä

 

Päivi Saarela    040-515 5464,   paivi.saarela@heijaste.fi
Valmentaja, johdon ja esimiesten työnohjaaja
Mental Trainer, CoCreative Coach, Associate in Logotherapy

040-515 5464    
paivi.saarela@heijaste.fi

Toimisto:   Innopoli I, Tekniikantie 12,  02150 Espoo

Postiosoite:    Heijaste, Päivi Saarela
                          Innopoli I, Tekniikantie 12,  02150 Espoo
Y-tunnus:   2142259-5

Ota yhteyttä!

Yhteydenotto

10 + 9 =

Ota yhteyttä

Päivi Saarela
Johdon ja esimiesten työnohjaaja
CoCreative Coach, Mental Trainer

040-515 5464
paivi.saarela [at] heijaste.fi

Tyytyväisiä asiakkaita

”Haastat joka hetki tekemään ajatustyötä ja kannattelet tilaisuutta viimeistä minuuttia myöten. Toimit kaiken aikaa hienosti peilinä ajatuksilleni, et lähtenyt johdattelemaan, et ratkomaan asioita. Pistit minut töihin, työstämään omia ajatuksiani, hieno juttu.”

”Tämän päivän tapaaminen oli uskomattoman hyvä! Näytit, miten tulevaisuuteen katsotaan.”

”Kerrankin ihminen edellä coachausta ja tukea on saatu oikeisiin arjen juttuihin.”

”Sain sanotuksi ääneen sellaisia asioita, joita olen tottunut vain pyörittelemään päässäni ja jotka tässä tapauksessa olivat minulle uusia. Teki hyvää ja sain omia ajatuksiani selkeytettyä. Ulkopuolinen näkökulma ja kysymykset toimivat todella hyvin.”

Share This