Tavoitteisiin osuvan valmennuksen avulla 


Tavoitteisiin valmennuksen vauhdittamana! Vahvistamalla johtajuutta sekä tiimien ja osaajien sujuvaa yhteistyötä vahvistat yrityksesi kilpailukykyä. 
Erilaisuus on rikkaus, joka myös haastaa johtamista ja vuorovaikutusta työyhteisöissä. Itsensä tunteminen (omat ajattelu- ja toimintamallit) on avain hyvään yhteistoimintaan.  Voimme vaikuttaa vain itseemme.

Monipuolinen osaaminen ja  valmennuksien monet toteutusvaihtoehdot tarjoavat keinoja erilaisiin tilanteisiin ja yksilölliseen lähestymiseen. Päivin vankka kokemus valmentajana, joryn ja työyhteisön jäsenenä sekä yrittäjänä antavat konkreettiaa valmennuksiin.   Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää eri mahdollisuuksista. 

Yhteistyössä kokeneen osaajaverkoston kanssa toteutuu laadukkaat valmennuskokonaisuudet. Yhdessä tehden ammattitaito, näkökulmat ja menetelmät monipuolistuvat entisestään  ja valmennettavien kehittyminen vauhdittuu.   Valmennettavien onnistuminen on meille sydämenasia.  

Heijaste, Päivi Saarela –  valmennusta parempiin työpäiviin vuodesta 2007

Päivi Saarela    040-515 5464,   [email protected]
Johdon ja esimiesten työnohjaaja
CoCreative Coach, Mental Trainer
Associate in Logotherapy

040-515 5464,
[email protected]

Toimisto:   InnoOmnian Luoviva-yrittäjäyhteisössä Espoon keskuksessa
Käyntiosoite:  Heijaste, Kirkkokatu 16 A, 02770 ESPOO

Postiosoite:    Heijaste, Päivi Saarela, Karjasilta 3a, 02330 ESPOO
Y-tunnus:   2142259-5

Ota yhteyttä -keskustellaan lisää!

Yhteydenotto

7 + 9 =

Ota yhteyttä

Päivi Saarela
Johdon ja esimiesten työnohjaaja
CoCreative Coach, Mental Trainer

040-515 5464
paivi.saarela [at] heijaste.fi

Tyytyväisiä asiakkaita

”Haastat joka hetki tekemään ajatustyötä ja kannattelet tilaisuutta viimeistä minuuttia myöten. Toimit kaiken aikaa hienosti peilinä ajatuksilleni, et lähtenyt johdattelemaan, et ratkomaan asioita. Pistit minut töihin, työstämään omia ajatuksiani, hieno juttu.”

”Tämän päivän tapaaminen oli uskomattoman hyvä! Näytit, miten tulevaisuuteen katsotaan.”

”Kerrankin ihminen edellä coachausta ja tukea on saatu oikeisiin arjen juttuihin.”

”Sain sanotuksi ääneen sellaisia asioita, joita olen tottunut vain pyörittelemään päässäni ja jotka tässä tapauksessa olivat minulle uusia. Teki hyvää ja sain omia ajatuksiani selkeytettyä. Ulkopuolinen näkökulma ja kysymykset toimivat todella hyvin.”

Share This