Suunta – urakatsaus ja tavoitteiden kirkastus valmennus


Annatko osaajillesi mahdollisuuden jatkuvaan motivoitumiseen?  Millaista puhe yhteisestä tulevaisuudesta on teillä?

Suunta-valmennus tukee osaamisen johtamista, rakentaa jatkuvuutta ja sitouttaa osaajia.  Henkilökohtaisten tavoitteiden ja kehittymissuunnan konkretisointi innostaa uuden oppimiseen ja  yhteistyöhön.  Motivoitunut henkilöstö oppii nopeammin.
Valmennus korostaa mahdollisuuksia, vahvistaa henkilöstön muutosvalmiutta ja lisää omistajuutta omasta kehittymisestään. Luottamus tulevaan lisääntyy. Mieltäpainavien asioiden keventyminen  vähentää uupumuksesta johtuvia sairaspäiviä.

Urakatsaus, oman osaamisen, oppimis- ja kehittymistavoitteiden sanoittaminen ohjaa henkilöä etenemään itselleen sopivaan suuntaan.  Joskus oman paikkansa löytäminen tarkoittaa työn tai työpaikan vaihtoa tai opiskelua. 

Yhdessä ajattelu, tavoitteiden kirkastaminen yhdessä osallistaa työyhteisöä uudistavaan yhteistoimintaan.  Parempi kokonaiskuva ja oman toiminnan merkitysten tunnistaminen tehostaa vastuunottoa ja sujuvaa vuorovaikutusta. Energiaa vapautuu uuteen, kun yhdessä päästetään irti tottumuksista, jotka eivät enää palvele.

Parhaat osaajat valitsevat organisaation
Kehittymispolun konkretisointi sitouttaa. Mahdollisuudet innostavat ja vetävät puoleensa osaajia. Eri elämänvaiheissa tärkeiden asioiden tiedostaminen lisää suunnitelmallisuutta, vahvistaa jaksamista ja antaa tehokkuutta lisäävää tasapainoa. Hyvän työpaikan maine kiirii.


Toteutus:

Ratkaisukeskeinen valmennus 
huomioi ihmisen kokonaisvaltaisesti (työ & vapaa-aika).  Yhdessä ajattelu, monipuoliset näkökulmat ja toiminnalliset menetelmät rikastavat dialogia.

Valmennus räätälöidään tavoitteisiin. 
Valmennuksen kesto 0,5-2 päivää. Valmennuksen jaksotus esim. 3×3 tuntiin vahvistaa uudistumista ja oivalluksien siirtymistä arkeen.   TYHY–työpaja aktivoi oivalluksia ja luo tilaa avoimelle keskustelulle. Valmentajilla on vuosien kokemus uraohjaamisesta, muutoksista ja yt-tilanteista.

Ota yhteyttä! 

Heijasteen työhyvinvointia ja voimavaroja vahvistavia valmennuksia.
  Voimavaraamo -valmennus (minä, me ja yhteistyö)

 

Ota yhteyttä

Päivi Saarela
Johdon ja esimiesten työnohjaaja
CoCreative Coach, Mental Trainer

040-515 5464
paivi.saarela [at] heijaste.fi

Tyytyväisiä asiakkaita

”Haastat joka hetki tekemään ajatustyötä ja kannattelet tilaisuutta viimeistä minuuttia myöten. Toimit kaiken aikaa hienosti peilinä ajatuksilleni, et lähtenyt johdattelemaan, et ratkomaan asioita. Pistit minut töihin, työstämään omia ajatuksiani, hieno juttu.”

”Tämän päivän tapaaminen oli uskomattoman hyvä! Näytit, miten tulevaisuuteen katsotaan.”

”Kerrankin ihminen edellä coachausta ja tukea on saatu oikeisiin arjen juttuihin.”

”Sain sanotuksi ääneen sellaisia asioita, joita olen tottunut vain pyörittelemään päässäni ja jotka tässä tapauksessa olivat minulle uusia. Teki hyvää ja sain omia ajatuksiani selkeytettyä. Ulkopuolinen näkökulma ja kysymykset toimivat todella hyvin.”

Share This