Hyvinvointia huomion suuntaamisella

Valoa kohti mennään. Auringon säteiden mukana virtaa samalla voimaa ja lisäannos toiveikkuutta. Kukapa ei olisi kyllästynyt pandemiaan ja moniin rajoituksiin (kevät 2021). Huomion suuntaamista jaksamisen lisäämiseen:

Huomion suuntaaminen on voimallinen taito, jolla voit lisätä hyvinvointiasi. Se, mihin kiinnität huomiosi, voimistuu. Moni meistä etenee automaattiohjauksella, mutta se mihin keskityt, on sinun päätettävissä.

Ihmisellä on yli 60.000 ajatusta päivässä. Tutkimusten mukaan suuriosa ajatuksista on negatiivisia, mutta voit oppia tietoisesti valitsemaan millaisen ajattelun mukaan lähdet. Voit vahvistaa sellaista ajattelua, josta voit hyvin.

Ajattelu vaikuttaa tunteisiisi ja kaikkeen sinussa. Pysähtyminen ajattelusi tiedostamiseen on ensiaskel, jotta opit valikoimaan millaisille asioille annat valtaa elämässäsi, mihin keskityt ja millä sävyllä?

Ota päivä itsesi havainnointiin: Millaisiin asioihin kiinnität huomioita? Miten puhut itsellesi? Millä sävyllä  🙂 ☹   ? Miten nämä ajatukset vaikuttavat sinuun?

Oman ajattelusi tiedostaminen ja valitsemaan oppiminen on lahja itsellesi ja hyvinvoinnillesi. Harjoittelu ja sinnikkyys ovat tarpeen. Ajattelun peilaus ohjatusti nopeuttaa oppimista. Kuvan kalenterista löydät vinkkejä ja pieniä tehtäviä tietoisena olemiseen.

#ilo #työnilo #coaching #työnohjaus #johtaminen #heijaste

Ratkaisukeskeinen valmentaja Päivi Saarela
Päivi Saarela,   yhteistyön mahdollistaja, johdon valmentaja ja työnohjaaja

 

Kirjoittaja Päivi Saarela on mielentaitojen valmentaja, työnohjaaja ja coach.

Ota yhteyttä!
Tarjoan yli 25-vuoden kokemukseni käyttöönne. Yhdessä onnistumisten kulttuuriin.

Päivi Saarela 040-515 5464  [email protected]

linktr.ee/paivi.saarela