Hyvinvointia huomion suuntaamisella

Valoa kohti mennään 😊. Koen, että auringon säteiden mukana virtaa voimaa ja tarpeellinen lisäannos toiveikkuutta. Kukapa ei olisi kyllästynyt pandemiaan ja rajoituksiin. Jaksamisen lisäämiseen:

Huomion suuntaaminen on voimallinen taito, jolla voit lisätä hyvinvointiasi. Se, mihin kiinnität huomiosi, voimistuu. Moni meistä menee automaattiohjauksella, mutta se mihin keskityt, on sinun päätettävissä.

Ihmisellä on yli 60.000 ajatusta päivässä. Suuriosa ajatuksista on negatiivisia, mutta voit oppia tietoisesti valitsemaan millaisen ajattelun mukaan lähdet. Voit vahvistaa sellaista ajattelua, josta voit hyvin.

Ajattelu vaikuttaa tunteisiisi ja kaikkeen sinussa. Pysähtyminen ajattelusi tiedostamiseen on ensiaskel. Millaisia asioita valikoit elämääsi, mihin keskityt ja miten?
Ota päivä itsesi havainnointiin: Millaisiin asioihin kiinnität huomioita? Miten puhut itsellesi? Millä sävyllä  🙂 ☹   ? Miten nämä ajatukset vaikuttavat sinuun?

Oman ajattelusi tiedostaminen ja valitsemaan oppiminen on lahja itsellesi ja hyvinvoinnillesi. Harjoittelu ja sinnikkyys on tarpeen. Ajattelun peilaus ohjatusti nopeuttaa oppimista. Tehtävät ovat hyviä ja ao kalenterissa on vinkkejä tietoiseen maaliskuuhun.

#ilo #työnilo #coaching #työnohjaus #johtaminen #heijaste

Ratkaisukeskeinen valmentaja Päivi Saarela
Päivi Saarela,   yhteistyön mahdollistaja, johdon valmentaja ja työnohjaaja

 

Kirjoittaja Päivi Saarela on mielentaitojen valmentaja, työnohjaaja ja coach.

Ota yhteyttä!
Tarjoan yli 25-vuoden kokemukseni käyttöönne. Yhdessä onnistumisten kulttuuriin.

Päivi Saarela 040-515 5464  [email protected]

linktr.ee/paivi.saarela